home   mail   print

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Borchert & Moller
Nagy Csaba
2330 Dunaharaszti
Klapka u. 40
Tel.: +36 20 915 6262
Tel/Fax: +36 24 461 636
info@borchert-moller.hu

 


A weboldalt készítette:
Superpc

Üdvözöljük!Magunkról

 

Cégünk alapelve, mely szerint az ügyfél kívánságát – bármilyen különleges legyen is – mindenkor teljesíteni kell, minden érdeklődő számára pedig alapos és átfogó felvilágosítást kell adni, kifizetődőnek bizonyult.

A cég lassú, de egyenletes fejlődés során érte el mai nagyságát. Ami annak idején kicsiben kezdődött, ma kiterjedt létesítmény, hatalmas raktárcsarnokokkal, modern számítógépes rendszerrel rendelkező, elegáns irodákkal, és a piac egyik legjobban felszerelt laboratóriumával.

Ma is figyelünk a kor követelményeire, jelen vagyunk a vezető és mindenekelőtt mérvadó európai vásárokon, időben felismerjük a trendeket és a jövőbeni fejlődési irányokat, hogy gyorsan és hozzáértő módon reagálhassunk rájuk.

A BOMO sikereinek titka a kis létszámú, de kiváló szellemű és évek óta együtt dolgozó munkatársak csapatának, valamint a kitűnő minőségű, bő termékkészletnek szerencsés elegye.

Munkatársaink és a vezetőség a jövőben is mindent megtesznek azért, hogy a siker továbbra is a BOMO pártján álljon.

Bejárat

A Barchert + Moller KG három nagy raktárral rendelkezik: az egyik az ipari igényeket kielégítő raktár biztonsági raktárral a gépkocsibeszállítók részére, a nyersanyagraktár, illetve a napi forgalmat lebonyolító raktár.

Raktár

Szállítási részleg

Pehely- és transzferfóliaraktár